Siirry suoraan sisältöön
Tampereen parhaat ravintolat ovat herkkusuiden keitaita.

Tampereen parhaat ravintolat tarjoavat elämyksiä

Tampereen parhaat ravintolat ovat mielenkiintoinen tarjonta hienoja illallisravintoloita sekä pikaruokaravintoloita ja pitserioita. Voikin sanoa, että kaupungista löytyy varmasti jokaiselle mieleisensä ravintola. Vaihtelua löytyy myös niiden sijainnin suhteen. Ravintoloita löytyy runsaasti tietysti aivan keskustasta, mutta ne eivät ole suinkaan ainoita ruokapaikkoja. Niitä löytyy tasaisesti ympäri kaupunkia. Tässä artikkelissa kerromme Tampereen parhaista ravintoloista ja niiden tarjoamista antimista.

Ovatko Alhoa Ramen ja Kulttuuri Tampereen parhaat ravintolat

Aloha Ramen on eksoottinen ravintola, joka sijaitsee aivan kaupungin ytimessä, Tuomiokirkonkadulla. Menu pitää sisällään havaijilaisia porekulhoruokia, nuudelikeittoja, acaikulhoruokia, oluita ja viinejä. Listalta löytyy myös runsaasti erilaisia vegaaniruokia ja kasvisvaihtoehtoja. Havaijilaiset ja aasialaiset herkut houkuttelevat tuoksuillaan ravintolaan astuvia jo ovella. Ravintola sopii loistavasti sekä lounaspaikaksi että illallisravintolaksi.

Kulttuuriravintola Kivi löytyy Tampereen keskustorilta. Se on tunnelmaltaan varsin boheemi ravintola. Se sijaitsee aivan Tampereen teatterin vieressä. Siellä voi nauttia ruokaa pieneen tai jopa isompaankin nälkään sekä ennen että jälkeen teatteriesityksen. Ruokaa ja juomia tarjoillaan ravintolassa aina valomerkkiin saakka. Listalta löytyy myös vegaanivaihtoehtoja ja erilaisia kasvisannoksia.

Italialainen ravintola

Mikäli haluaa kokea palan Italiaa arjen keskellä, se onnistuu piipahtamalla italialaisessa ravintolassa. Sellainen löytyykin Itäinenkadun varrelta. Ravintola on nimeltään Il Siciliano ja se tarjoaa monenlaisia tyypillisiä italialaisia herkkuja. Ruokien lisäksi siellä pääsee nautiskelemaan aidoista italialaisista viineistä ja tietenkin myös italialaisesta tunnelmasta.

Avainsanat: