Siirry suoraan sisältöön
Ravintola Kissanviikset on kokemisen arvoinen.

Ravintola Kissanviikset tarjoaa vuosikymmeniä ruokakulttuuria

Ravintola Kissanviikset Jyväskylän puistokadulla tarjoaa kauden herkulliset makuelämykset ja jo klassikoiksi nousseet annokset. Tällä perinteisellä ruokapaikalla on pitkä historia, sillä se on ilahduttanut makuelämyksillään jo viiden vuosikymmenen ajan. Ravintola tarjoaa kauniit, mutta kodikkaat puitteet ja monien suosikkiannokset. Ravintola tunnetaan etenkin sen lankkupihveistä sekä Viiksen leivästä persoonallisen ulkonäkönsä lisäksi. Kissanviikset on monille erittäin tuttu, mutta tutustumisen arvoinen kaikille, jotka eivät ole sen klassikoihin vielä tutustuneet.

Millainen on Ravintola Kissanviikset?

Ravintola palvelee kahdessa kerroksessa ja tarjoaa molemmissa kymmenittäin asiakaspaikkoja. Ravintolan ruokalista sisältää sekä herkullisia kauden uutuusannoksia että suosittuja klassikkoannoksia. Annosten kanssa tarjoillaan myös ravintolan keittiössä leivottua vaaleaa leipää sekä Hanki-leipomon ruispatonkia. Vaihtuva valikoima sisältää niin alkuruokia, pääruokia, jälkiruokia, viinejä kuin omat erikoisuutensa lapsillekin. Pääruokiin esimerkiksi kuuluu Talon klassikko lankkupihvi -annos, joka sisältää sisäfileepihvin, béarnaisekastiketta, grillattua tomaattia, paistettuja herkkusieniä ja sipulia sekä duchesseperunaa.

Ruokapaikan valikoimaan kuuluvat myös laadukkaat viinit eri puolilta maailmaa. Ei olekaan ihme, että monipuolinen ravintola on monen suosikkipaikka edelleen, kuten se oli jo vuosikymmeniä sitten alkuaikoinaan. Se myös sijaitsee hyvin lähellä Jyväskylän kaupunginteatteria, jotka molemmat sijaitsevat aivan kaupungin keskustan tuntumassa. Monilla voi silti olla Jyväskylään hyvin pitkä ajomatka. Esimerkiksi Helsingin seudulla asuvilla loistava vaihtoehto onkin muun muassa laadukas ravintola Savoy.

Erilaiset ja kodikkaat puitteet

Ravintola Kissanviikset tarjoaa hieman juhlavaa, mutta silti kodikasta tunnelmaa, josta on mukavaa nauttia vaikkapa Jyväskylän kaupunginteatterin esityksen jälkeen. Ravintolassa yhdistyvät musta ja valkoinen väri klassisiin puitteisiin ja juhlavaan kattaukseen. Ravintolan nimen mukainen kissateema näkyy muun muassa tauluissa ja koriste-esineissä. Ravintolassa on myös maalaisromanttista henkeä.

Avainsanat: