Nautinnollisia illallisia

Ravintola Teatteri – mielenkiintoinen ravintolakokonaisuus

Ravintola Teatteri sijaitsee Helsingissä hyvinkin keskeisellä paikalla Esplanadipuiston kupeessa ja on piristävän erilainen kokonaisuus muihin ravintoloihin verrattuna. Tämä ravintola pitää sisällään viisi toisiinsa verraten hyvin erilaista ravintolaa, jotka ovat auki aina aamusta yömyöhään, joten valinnanvaraa löytyy. Kesäisin ravintola Teatterissa toimii myös Helsingin upein kattoterassi, josta on ihan mielettömät maisemat Esplanadipuiston ja Erottajan ylle. Paikka järjestää myös yksityistilaisuuksia ja kokouksia tilauksesta.

Ravintola Teatteri on viiden ravintolan kombo

Ravintola Teatterista löytyy vähän kaikkea jokaiseen makuun: on pihviä, salaatteja, upeita artesaanicocktaileja, oluita, erikoiskahveja, hyvää musiikkia ja kirsikkana kakun päällä yöeläjille oma disco. Ei voi ainakaan syyttää, etteikö olisi valinnanvaraa, sillä tästä paikasta löytyy jokaiselle jotakin aina vauvasta vaariin. Myöskin kaupungin upeimmaksi kehuttu terassi vetää ihmisiä paljon puoleensa.

Mikään perinteinen teatteriravintola ravintola Teatteri ei kuitenkaan ole, sillä siellä ei ole mahdollista katsella teatteriesityksiä samalla kun nauttii maittavasta illallisesta tai herkullisesta cocktailista. Ravintola Teatterin nimi perustuu siihen, että se on niin iso ja erilainen kokonaisuus kaikkiin muihin ravintoloihin verrattuna. Ja onhan se tavallaan eräänlaista teatteria kierrellä monessa eri ravintolassa saman katon alla!

Ravintola Teatterin suosio

Kesäisin terassit ovat täynnä iloista juhlakansaa juomiensa kanssa ja ruokaravintolassa on tyytyväisenä hymyileviä asiakkaita mahat pullollaan. Ravintola Teatteri on julkkisten suosima biletysmesta ja vietetäänpä tässä kyseisessä ravintolassa myös Linnan Juhlien jatkoja, joten yökerhon tanssilattialla on hyvinkin mahdollista nähdä tuttuja kasvoja pitämässä hauskaa.