Siirry suoraan sisältöön
Täyttävä salaatti

Täyttävä salaatti sopii ateriaksi milloin vain

Salaatista tulee kokonainen ateria, kun siinä on raikkaiden vihanneksien lisäksi kaikkia makroravintoaineita eli hiilihydraatteja, proteiineja ja rasvoja. Täyttävä salaatti on myös erittäin maukasta, kun raaka-aineet on valittu huolellisesti ja toisiinsa yhteen sopien. Maistuvan salaatin salaisuus onkin se, että ainesten laadusta ei ole tingitty. Vihannekset ovat tuoreita ja virheettömiä, käytetty proteiinilähde, kuten liha, kala, juusto tai kasviproteiini on esikäsitelty, maustettu ja kypsennetty oikein ja kastike on juuri sopivasti koostettu täydentämään kokonaisuutta.

Hyvä täyttävä salaatti on ravintolan ylpeys

Arvonsa tunteva ravintola ei pidä salaattia pelkkänä lisukkeena vaan sen ruokaisuuteen ja makuun on panostettu. Ravintoloiden asiakkaat kaipaavat yhä useammin sellaista annosta, joka on täyttävä, terveellinen, hyvän makuinen, eikä kuitenkaan tee oloa raskaaksi. Ruokaisa salaatti on vastaus näihin tarpeisiin. Melkein voisi sanoa, että salaatistaan ravintola tunnetaan.

Eräs mainio paikka nauttia herkullinen salaattiateria on teatteri. Teatterisalaatti saa vatsan kylläiseksi, makuhermot tyytyväisiksi ja olon pirteäksi. Se onkin ihan mainio olotila teatteriesityksen katsomiseen. Kahden hyvän asian liitto tekee kokonaiselämyksestä vielä mahtavamman. Sopivasti täyttävä teatteri salaatti pitää verensokerin tasaisena ja mielen hyvänä. Tavallinen tapa nauttia salaattia on esityksen väliajalla. Joissakin teattereissa on mahdollista ja jopa suotavaa syödä esityksen aikana. Otathan tästä selvää varatessasi teatteriesitystä.

Makuja ja elämyksiä

Täyttävyyden ja terveellisyyden lisäksi kaipaamme ruualta kuin ruualta hyvää makua. Monelle se on ihan ensisijainen ruuan ominaisuus. Varsinkin, kun syödään jossain muualla kuin kotona arjen keskellä. Ruualle annetaan merkityksiä myös muussa kuin tankkausmielessä. Ruoka tuo ihmiset yhteen ja antaa puheenaiheita. Ruualla juhlistetaan ja lohdutetaan. Kunnon salaatti voi täyttää kaikki nämä toiveet ja olla osana elämystäsi.

Avainsanat: