Siirry suoraan sisältöön
Teatteri salaatti on suosittu ruokavaihtoehto.

Nauti teatteri salaatti kaupungin suosituimmassa salaattibaarissa

Teattereissa käydessään ihmiset syövät usein joko aterian tai vähintään pientä välipalaa. Raskas ateria ei ole kaikkien mieleen teatteriesityksen yhteydessä ja silloin salaatti voi olla suositeltava vaihtoehto. Teatteri salaatti voi olla myös hyvin täyttävä, mutta silti raikas vaihtoehto salaatista ja sen ainesosista riippuen. Etenkin Helsinki on erinomainen kaupunki teatterin ja salaatin ystäville, sillä siellä sijaitsee kaupungin suosituin salaattibaari.

Nauti teatteri salaatti paikan päällä tai ota mukaan

Helsingin ravintola Teatterin Deli eli salaattibaari kertoo olevansa kaupungin suosituin salaattibaari. Voit nauttia Delissä salaattisi paikan päällä tai ottaa sen kätevästi mukaasi. Take away -salaatit voi myös tilata etukäteen, jolloin ne saa nopeasti ja jonottamatta itselleen. Se onkin loistava vaihtoehto vaikkapa teatteriesityksen lyhyen tauon aikana, jolloin ei välttämättä ole aikaa jonotukseen.

Delillä on hyvin monipuolinen ja herkullinen menu, joka sisältää salaatteja ja myös muita annoksia moneen makuun. Ruoka-annokset ovat myös esteettisesti huikean hienoja. Asiakkaiden on myös mahdollista valita salaatteihinsa vapaavalintaisia täytteitä tai lisätäytteitä. Salaattipohja sisältää vihreää salaattia, tomaattia sekä vesimelonia. Kastikevaihtoehtoja on myös useita. Ravintoa Teatteri tarjoaa kastikkeiksi esimerkiksi sesam-soijavinaigretteä, harissajogurttia ja valkosipulikastiketta.

Nauti upeasta ravintolakokemuksesta

Salaattibaarin tarjoava ravintola Teatteri sijaitsee upealla paikalla Esplanadin puiston alkupäässä Helsingin sydämessä. Salaattibaarin lisäksi tarjolla on Teatterin Grilli, Teatteribaari, Kellobaari ja Klubi. Se tarjoaakin kävijöilleen jotain aina aamukahvista yömyssyyn saakka. Tämä laadukas ja monipuolinen ravintola onkin kokeilemisen arvoinen kaikille teatterin ja hyvän ruoan ystäville!

Avainsanat: